Salaojitus- ja muut kaivuutyöt Espoossa

Salaojat, sadevesijärjestelmät, pihojen muotoilut ja muut kaivuupalvelut pk-seudulla

Tilaa salaojitus Arin Pienkonekaivu Oy:ltä. Olemme kokenut salaoja- ja sadevesijärjestelmien urakoitsija, jolta kaivuut sujuvat oikeiden oppien mukaan. Salaojitus on syytä tehdä huolellisuudella, sillä korjaustyöt tulevat helposti kukkarolle kalliiksi. Siksi on järkevintä luottaa salaojien kaivuu ammattilaiselle, joka tekee työnsä yhdellä kertaa kunnolla. Teemme salaojitukset ja asennamme sadevesijärjestelmät Espoon, Kauniaisten, Helsingin ja Vantaan alueella, tarvittaessa myös muualla Uudellamaalla. Kysy palvelua kotiseudullesi!

Laadukas salaojitus on talon ja asukkaan hyvinvoinnin edellytys

Jos salaojat ovat riittämättömät tai ne on tehty muutoin huonosti, rakennuksen perustukset voivat kärsiä kosteudesta, mikä aiheuttaa ikäviä ongelmia koko talolle. Jos perustukset eivät ole kunnossa, harvoin koko talokaan on, asukkaista puhumattakaan. Myös sadevesijärjestelmien on oltava toimivat, sillä ne ovat tärkeä osa perustusten kuivatusta. Meiltä saat kaikki tarvittavat salaojitus- ja sadevesijärjestelmien asennustyöt laadukkaita materiaaleja ja työtapoja käyttäen.

Salaojitusten ja sadevesijärjestelmien lisäksi teemme:

Piha-alueiden muotoilut, vesijohtojen kaivuut, kaapeleiden kaivuut ja kunnallistekniset kaivuutyöt. Uupuuko listalta palvelu, jota etsit? Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeistasi!

Teemme salaojitus- ja muita kaivuutöitä kotitalouksille, yrityksille, rakennusliikkeille alihankintana sekä kuntasektorille. Voit tilata meidät Espoosta laajalti pk-seudun ja Uudenmaan alueelle.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha