Puunkaato ammattilaiselta Espoossa

Kaadamme ongelmapuut turvallisesti pk-seudulla

Puunkaatoa ei ole järkevää suorittaa itse. Puu voi kaatua yllättäen vikasuuntaan ja aiheuttaa vahinkoa sekä talolle, ajoneuvoille että muulle omaisuudelle. Puut ovat usein myös tonteilla todella haastavissa paikoissa, jolloin puunkaadosta ei selviä kunnialla ilman ammattilaisen välineitä ja taitoa. Me Arin Pienkonekaivu Oy:ssä olemme puunkaatojen ammattilaisia.

Teemme puunkaatoja varsinkin talviaikaan, jolloin kaivuutöiltä jää hyvin aikaa puiden kaatoon. Jos tonttiasi siis varjostaa ongelmapuu, ota yhteyttä. Suoritamme puunkaadot turvallisesti ympäristöä vahingoittamatta. Voimme kuljettaa myös risut pois! Palvelemme Espoon, Kauniaisten, Helsingin, Vantaan sekä muun pk-seudun alueella, tarvittaessa myös muulla Uudellamaalla.

Puunkaatoja ja kaivuutöitä

Puunkaatojen lisäksi voit tilata meiltä monipuoliset kaivuutyöt maanrakennusprojektiisi. Palveluihimme kuuluvat mm. salaojitus, sadevesijärjestelmät, kunnallistekniikka ym. Lue lisää ja pyydä tarjous tarvitsemastasi työstä! Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, mutta liikumme tarvittaessa työmaallesi laajalti Uudenmaan alueelle.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha